Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Consumabile, cartuse filtrante, rezerve

Teaca UV6A

Teaca Quartz de protectie.Se afla in interiorul camerei de sterilizare. Protejeaza lampa protejand-o sa nu intre in contact cu apa.

Pret normal: 291 RON
Pret promotional: 233 RON
Pretul include tva

 

 

Teaca UV(12-24-40)A

Teaca Quartz de protectie.Se afla in interiorul camerei de sterilizare. Protejeaza lampa protejand-o sa nu intre in contact cu apa.

Pret normal: 385 RON
Pret promotional: 308 RON
Pretul include tva

 

 

RM 13 Filtru molecular - osmoza inversa 100 GPD

RM–13 RO: Membrana pentru osmoza inversa – Se schimba o data la 24 - 36 luni ( functie de calitatea apei de intrare ). Membrana de tip TFC-SUA proceseaza pana la 380 litri de apa pe zi. Inlatura urmatoarele substante prezente in apa: plumb, cupru, bariu, crom, mercur, sodiu, cadmiu, fluor, nitriti, nitrati si seleniu, s.a.

Pret: 450 RON
Pretul include tva

 

 

RM 15 Filtru molecular - osmoza inversa 150 GPD

RM–15 RO: Membrana pentru osmoza inversa – Se schimba o data la 24 - 36 luni ( functie de calitatea apei de intrare ). Membrana de tip TFC-SUA proceseaza pana la 680 de litri pe zi. Inlatura urmatoarele substante prezente in apa: plumb, cupru, bariu, crom, mercur, sodiu, cadmiu, fluor, nitriti, nitrati si seleniu, s.a.

Pret: 650 RON
Pretul include tva

 

 

RM 16 Filtru molecular - osmoza inversa 200 GPD

RM–16 RO: Membrana pentru osmoza inversa – Se schimba o data la 24 - 36 luni ( functie de calitatea apei de intrare ). Membrana de tip TFC-SUA proceseaza pana la 760 litri de apa pe zi. Inlatura urmatoarele substante prezente in apa: plumb, cupru, bariu, crom, mercur, sodiu, cadmiu, fluor, nitriti, nitrati si seleniu, s.a.

Pret: 850 RON
Pretul include tva

 

 

SWRO - 4021 Filtru osmotic 800 GPD

SWRO - 4021 RO: Membrana pentru osmoza inversa – Se schimba o data la 24 - 36 luni ( functie de calitatea apei de intrare ). Membrana de tip TFC-SUA proceseaza pana la 3.000 litri de apa pe zi. Inlatura urmatoarele substante prezente in apa: plumb, cupru, bariu, crom, mercur, sodiu, cadmiu, fluor, nitriti, nitrati si seleniu, s.a.

Pret: 1800 RON
Pretul include tva

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea