Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Consumabile, cartuse filtrante, rezerve

BC 2

Filtru de carbon activat granular - 10" – Se schimba la max.6 luni. Retine clorul si substantele organice. Ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii.

Pret: 90 RON
Pretul include tva

 

 

BC 8/1

Filtru pentru sedimente 1 micron – Se schimba la max.6 luni. Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului,sedimentelor , a ruginei si a particulelor de nisip.Retine particule fizice mai mari de 1 micron.

Pret: 80 RON
Pretul include tva

 

 

BC 8/5

Filtru pentru sedimente 5 microni – Se schimba la max.6 luni. Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului,sedimentelor , a ruginei si a particulelor de nisip.Retine particule fizice mai mari de 5 microni.

Pret: 80 RON
Pretul include tva

 

 

BC 8/20

Filtru pentru sedimente 20 microni – Se schimba la max.6 luni. Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului,sedimentelor , a ruginei si a particulelor de nisip.Retine particule fizice mai mari de 20 microni.

Pret: 80 RON
Pretul include tva

 

 

BC 8/50

Filtru pentru sedimente 50 microni – Se schimba la max.6 luni. Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului,sedimentelor , a ruginei si a particulelor de nisip.Retine particule fizice mai mari de 50 microni.

Pret: 80 RON
Pretul include tva

 

 

BC 11

Filtru de carbon activat granular - 20" – Se schimba la max.6 luni. Retine clorul si substantele organice. Ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii.

Pret: 140 RON
Pretul include tva

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea