Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Consumabile, cartuse filtrante, rezerve

CA 09 Filtru din carbon activ presat

Filtru de carbon activ presat cu o densitate de 1 micron. Se schimba la max.6 luni. Retine clorul si substantele organice.Este ideal acolo unde canitatea de clor din apa este mult peste limite si filtrul de carbon activ granular ( CA08 ) nu reuseste sa-l retina in totalitate.

Pret: 35 RON
Pretul include tva

 

 

P 12 Cartus schimb la filtrul de dus

P 12 Cartus schimb la filtrul de dus.Se schimba la max. 6 luni. Contine granule din carbon activ. Retine o mare parte din clorul existent in apa.Este ideal pentru inlaturarea matretei si pentru cei cu piele sensibila la clor. Rezultatele sunt observabile imediat.

Pret: 50 RON
Pretul include tva

 

 

P13 Rezerva filtru dus 2in1

P 13 Mediu de filtrare compus din sulfit de calciu si bile ceramice. Este necesar pentru filtrul de dus 2in1 Se schimba la 6 luni.Retine-neutralizeaza clorul existent in apa.Este ideal pentru inlaturarea matretei si pentru cei cu piele sensibila la clor. Rezultatele sunt observabile imediat.

Pret: 75 RON
Pretul include tva

 

 

CA 02 Filtru compact - sedimente 5 microni

CA 02 Filtru compact pentru sedimente 5 microni – Se schimba la max.6 luni. Cu o doar un micron dimensiune acesta asigura o filtrare eficienta in vederea protejarii membranei, reusind sa retina pana la 90% din substantele ce dau duritatea apei.Se...

Pret: 50 RON
Pretul include tva

 

 

CA 04 Filtru compact - carbon activ

CA 04 : Filtru compact cu carbon activat granular – Se schimba la max.6 luni. Retine clorul si substantele organice. Ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se utilizeaza la purificatoarele de uz casnic - constructie clasica...

Pret: 50 RON
Pretul include tva

 

 

C A 03 Filtru compact - sedimente 1 micron

CA 03 Filtru compact pentru sedimente - 1 micron – Se schimba o data la 6 luni. Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului,sedimentelor , a ruginei si a particulelor de nisip.

Pret: 50 RON
Pretul include tva

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea