Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Sterilizarea apei cu U.V.

Sterilizator submersibil cu UV-29W-pt.rezervor 1000 l

Sterilizatorul cu lampa UV a fost proiectat astfel incat sa poata fi montat intr-un rezervor (bazin) de apa rece cu temperatura situata intre 5-50 grade Celsius. Capacitatea de sterilizare este optima pentru un bazin de maxim 1.000 litri. Sistemul de sterilizare este proiectat astfel incat toate componentele electrice sa fie complet protejate impotriva contactului cu apa.

Pret normal: 3125 RON
Pret promotional: 2500 RON
Pretul include tva

 

 

Sterilizator submersibil cu UV-40W-pt.rezervor 2000 l

Sterilizatorul cu lampa UV a fost proiectat astfel incat sa poata fi montat intr-un rezervor (bazin) de apa rece cu temperatura situata intre 5-50 grade Celsius. Capacitatea de sterilizare este optima pentru un bazin de maxim 2.000 litri. Sistemul de sterilizare este proiectat astfel incat toate componentele electrice sa fie complet protejate impotriva contactului cu apa.

Pret normal: 3563 RON
Pret promotional: 2850 RON
Pretul include tva

 

 

Sterilizator submersibil cu UV-65W-pt.rezervor 3000 l

Sterilizatorul cu lampa UV a fost proiectat astfel incat sa poata fi montat intr-un rezervor (bazin) de apa rece cu temperatura situata intre 5-50 grade Celsius. Capacitatea de sterilizare este optima pentru un bazin de maxim 3.000 litri. Sistemul de sterilizare este proiectat astfel incat toate componentele electrice sa fie complet protejate impotriva contactului cu apa.

Pret normal: 3750 RON
Pret promotional: 3000 RON
Pretul include tva

 

 

STERILIZATOR APA RECE PT. TEAVA DE 2'' TOLI

Carcasa din otel inoxidabil ; Lampa UV din sticla dura ( 4 buc ) ; Teaca de quartz pentru protectia lampii ( 4 buc ) ; Ballast cu indicator al stadiului de functionare a lampii ( 4 buc )

Pret: 4605 RON
Pretul include tva

 

 

STERILIZATOR APA PT. DOMENIUL INDUSTRIAL

Carcasa din otel inoxidabil- Lampa UV (SUA) din sticla dura- Teaca de quartz pentru protectia lampii- Ballast cu indicator al stadiului de functionare a lampii- Debit 4,5 - 80 mc/ora.

Pret:

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea