Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Sisteme industriale purificare apa

AO-ID24000GPD (~ 90.000 litri/zi)

Sistem de purificare industrial (aprox. 90.000 litri/24ore) Pe masura ce oamenii devin tot mai constienti de beneficiile apei purificate, cererea pentru echipamente capabile sa prelucreze si cantitati mai mari de apa continua sa creasca.

Pret:

 

 

AO-ID36000GPD (~ 136.000 litri/zi)

Sistem de purificare industrial (aprox. 136.000 litri/24ore) Pe masura ce oamenii devin tot mai constienti de beneficiile apei purificate, cererea pentru echipamente capabile sa prelucreze si cantitati mai mari de apa continua sa creasca.

Pret:

 

 

AO-ID48000GPD (~ 181.000 litri/zi)

Sistem de purificare industrial (aprox. 181.000 litri/24ore) Pe masura ce oamenii devin tot mai constienti de beneficiile apei purificate, cererea pentru echipamente capabile sa prelucreze si cantitati mai mari de apa continua sa creasca.

Pret:

 

 

AO-ID60000GPD (~ 228.000 litri/zi)

Sistem de purificare industrial (aprox. 228.000 litri/24ore) Pe masura ce oamenii devin tot mai constienti de beneficiile apei purificate, cererea pentru echipamente capabile sa prelucreze si cantitati mai mari de apa continua sa creasca.

Pret:

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea