Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Sterilizarea apei cu U.V.

STERILIZATOR "DELUXE" PT. APA RECE IN/OUT 1/2''

Sterilizatorul cu lampa UV a fost proiectat astfel incat sa poata fi montat vertical (preferabil) sau orizontal direct pe traseul tevii de apa rece cu temperatura situata intre 5-50 grade Celsius. Capacitatea de sterilizare este optima pentru un debit de 450 litri/ora. Sistemul de sterilizare este proiectat astfel incat toate componentele electrice sa fie complet protejate impotriva contactului cu apa. Contine un contor ce indica durata maxima de viata a lampii UV.

Pret normal: 3250 RON
Pret promotional: 2600 RON
Pretul include tva

 

 

STERILIZATOR "DELUXE" PT. APA RECE IN/OUT 3/4''

Sterilizatorul cu lampa UV a fost proiectat astfel incat sa poata fi montat vertical (preferabil) sau orizontal direct pe traseul tevii de apa rece cu temperatura situata intre 5-50 grade Celsius. Capacitatea de sterilizare este optima pentru un debit de 1.810 litri/ora. Sistemul de sterilizare este proiectat astfel incat toate componentele electrice sa fie complet protejate impotriva contactului cu apa. Contine un contor ce indica durata maxima de viata a lampii UV.

Pret normal: 4875 RON
Pret promotional: 3900 RON
Pretul include tva

 

 

STERILIZATOR "DELUXE" PT. APA RECE IN/OUT 1''

Sterilizatorul cu lampa UV a fost proiectat astfel incat sa poata fi montat vertical (preferabil) sau orizontal direct pe traseul tevii de apa rece cu temperatura situata intre 5-50 grade Celsius. Capacitatea de sterilizare este optima pentru un debit de 2.720 litri/ora. Sistemul de sterilizare este proiectat astfel incat toate componentele electrice sa fie complet protejate impotriva contactului cu apa. Contine un contor ce indica durata maxima de viata a lampii UV.

Pret normal: 5538 RON
Pret promotional: 4430 RON
Pretul include tva

 

 

Sterilizator submersibil cu UV-10W-pt.rezervor 300 litri

Sterilizatorul cu lampa UV a fost proiectat astfel incat sa poata fi montat intr-un rezervor (bazin) de apa rece cu temperatura situata intre 5-50 grade Celsius. Capacitatea de sterilizare este optima pentru un bazin de maxim 300 litri. Sistemul de sterilizare este proiectat astfel incat toate componentele electrice sa fie complet protejate impotriva contactului cu apa.

Pret normal: 1875 RON
Pret promotional: 1500 RON
Pretul include tva

 

 

Sterilizator submersibil cu UV-15W-pt.rezervor 500 litri

Sterilizatorul cu lampa UV a fost proiectat astfel incat sa poata fi montat intr-un rezervor (bazin) de apa rece cu temperatura situata intre 5-50 grade Celsius. Capacitatea de sterilizare este optima pentru un bazin de maxim 500 litri. Sistemul de sterilizare este proiectat astfel incat toate componentele electrice sa fie complet protejate impotriva contactului cu apa.

Pret normal: 2163 RON
Pret promotional: 1730 RON
Pretul include tva

 

 

Sterilizator submersibil cu UV-21W-pt.rezervor 800 litri

Sterilizatorul cu lampa UV a fost proiectat astfel incat sa poata fi montat intr-un rezervor (bazin) de apa rece cu temperatura situata intre 5-50 grade Celsius. Capacitatea de sterilizare este optima pentru un bazin de maxim 800 litri. Sistemul de sterilizare este proiectat astfel incat toate componentele electrice sa fie complet protejate impotriva contactului cu apa.

Pret normal: 2813 RON
Pret promotional: 2250 RON
Pretul include tva

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea