Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Consumabile, cartuse filtrante, rezerve

CC 01 Filtru Post Carbon NANOSILVER

Este un filtru 2in1 indeplinind doua functii: - defineste gustul apei eliminand eventualele gaze dizolvate in aceasta asigurandu-i gust si miros proaspat. - este un filtru antibacterian deoarece este tratat cu ioni de argint. Realizeaza o sterilizare microbiologica eficienta. Se schimba la maxim 12 luni.

Pret: 110 RON
Pretul include tva

 

 

CC 11 Filtru Osmotic Compact 50 gal.

Filtru osmotic compact cu membrana Filmtec (SUA) proceseaza pana la 190 de litri de apa pe zi. Se schimba o data la 24 - 36 luni ( functie de calitatea apei de intrare ).

Pret: 295 RON
Pretul include tva

 

 

CC 16 Filtru Alcalin

Filtrul alcalin modifica pH-ul apei purificate, transformand-o intr-o apa alcalina bogata in ioni de calciu. Ionii de calciu, magneziu, sodiu si potasiu, eliminati in timpul procesului de purificare, sunt reintrodusi in apa. Valoarea pH-ului creste la 8 – 9,5. Se schimba la max. 12 luni

Pret: 300 RON
Pretul include tva

 

 

CA 17M Filtru Mineralizator

Acest filtru imbunatateste calitatile apei pure prin adaugarea de minerale necesare pt. o sanatate si dezvoltare optima a organismului, cum ar fi Calciul, Magneziul, Sodiul, Potasiul si altele, care se gasesc in multe ape minerale naturale.

Pret: 300 RON
Pretul include tva

 

 

CA 17 ORP Filtru Ionizator

Filtrul CA17 (aceasta este o codificare interna) filtru ORP are 2 mari proprietati extraordinare: - modifica PH-ul apei reusind sa produca apa alcalina cu un PH ridicat: 7~9,5; - modifica potentialul de oxido-reducere al apei (ORP) scazandu-l pana la 250~300 mv. Se monteaza pe purificatoarele cu osmoza inversa pentru a defini calitatile terapeutice ale apei produse de acestea.

Pret: 360 RON
Pretul include tva

 

 

Garantie 2 aniPret: 350 RON
Pretul include tva

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea