Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Consumabile, cartuse filtrante, rezerve

Transformator lampa UV 6VPret:

 

 

Transformator lampa UV 12VPret:

 

 

BATERIE GENIUS PT. APA CALDA/RECE/PURIFICATA

Pretul acestei baterii este de 700 lei in conditiile in care se returneaza bateria cu un robinet din componenta purificatorului. Bateria cu un robinet costa 114 lei Bateria Genius costa 844 lei Diferenta = 700 lei

Pret: 700 RON
Pretul include tva

 

 

CC 06 Filtru compact de 5 microni

Filtru pentru sedimente 5 microni. Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului, sedimentelor , a ruginei si a particulelor de nisip.Retine particule fizice mai mari de 5 microni. Se schimba la max.6 luni.

Pret: 90 RON
Pretul include tva

 

 

CC 08 Filtru compact cu carbune activ granulat

Filtru de carbon activat granular. Retine clorul, compusii acestuia si substantele organice. Ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se schimba la max.6 luni.

Pret: 78 RON
Pretul include tva

 

 

CC 09 Filtru compact carbon activ block

Filtru de carbon activ presat cu o densitate de 1 micron. Este un ultrafiltru cu dubla functie: - Retine sedimente si impuritati fine cu marimi pana la un micron, protejeaza astfel filtrul osmotic, - Retine clorul si substantele organice.Este ideal acolo unde canitatea de clor din apa este mult peste limite si filtrul de carbon activ granular ( CC08 ) nu reuseste sa-l retina in totalitate. Ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se utilizeaza la purificatoarele de uz casnic - constructie compacta.Se schimba la max.6 luni.

Pret: 66 RON
Pretul include tva

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea