Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Ionizator / Activator de apa
Apa alcalina / Apa acida

Ionizator AL 4

AL 4. Acest echipament vine si defineste apa filtrata dandu-i proprietati terapeutice. Rolul lui prin excelenta, este de a prelua apa si a o imbogati cu efecte terapeutice ale apei alcaline si apei cu antioxidanti, functie de necesitati. Pentru detalii cititi descrierea tehnica. Singurul consumabil este un cartus compact complex (ALF 4) care se schimba la 12 luni.

Pret normal: 5000 RON
Pret promotional: 4000 RON
Pretul include tva

 

 

Ionizator AL 5

AL 5. Acest echipament vine si defineste apa filtrata dandu-i proprietati terapeutice. Rolul lui prin excelenta, este de a prelua apa si a o imbogati cu efecte terapeutice ale apei alcaline si apei cu antioxidanti, functie de necesitati. Pentru detalii cititi descrierea tehnica. Singurul consumabil este un cartus compact complex (ALF 5) care se schimba la 12 luni.

Pret normal: 6000 RON
Pret promotional: 4800 RON
Pretul include tva

 

 

Ionizator AL 6

AL 6. Acest echipament vine si defineste apa filtrata dandu-i proprietati terapeutice. Rolul lui prin excelenta, este de a prelua apa si a o imbogati cu efecte terapeutice ale apei alcaline si apei cu antioxidanti, functie de necesitati. Pentru detalii cititi descrierea tehnica. Singurul consumabil este un cartus compact complex (ALF 6) care se schimba la 12 luni.Este un produs deosebit, model 2010.Este cel mai bun produs din segmentul lui.

Pret normal: 7800 RON
Pret promotional: 6240 RON
Pretul include tva

 

 

Ionizator AL 7

AL 7. Acest echipament vine si defineste apa filtrata dandu-i proprietati terapeutice. Rolul lui prin excelenta, este de a prelua apa si a o imbogati cu efecte terapeutice ale apei alcaline si apei cu antioxidanti, functie de necesitati. Pentru detalii cititi descrierea tehnica. Singurul consumabil este un cartus compact complex (ALF 7) care se schimba la 12 luni.Este un produs deosebit(de top), model 2010. Nu are concurenta pe piata.

Pret normal: 7180 RON
Pret promotional: 5744 RON
Pretul include tva

 

 

Ionizator AL 8

AL 8. Acest echipament vine si defineste apa filtrata dandu-i proprietati terapeutice. Rolul lui prin excelenta, este de a prelua apa si a o imbogati cu efecte terapeutice ale apei alcaline si apei cu antioxidanti, functie de necesitati. Pentru detalii cititi descrierea tehnica. Singurul consumabil este un cartus compact complex (ALF 8) care se schimba la 12 luni.Este un produs deosebit(de top), model 2010. Nu are concurenta pe piata.

Pret normal: 9580 RON
Pret promotional: 7664 RON
Pretul include tva

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea