Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Produse inteligente

Vizor electronic digital cu functie de inregistrare/fotografierePret normal: 532 RON
Pret promotional: 444 RON
Pretul include tva

 

 

Vizor electronic digital cu senzor de miscare si functie de inregistrare automatPret normal: 1252 RON
Pret promotional: 1044 RON
Pretul include tva

 

 

Cantar 7 in 1 multifunctional

Este un produs deosebit de util. Il puteti purta cand mergeti la cumparaturi (la supermarket, la piata,) sau il puteti avea in masina daca obisnuiti sa cumparati diverse produse (legume,fructe) de pe marginea drumului. La fel de util si acasa in bucatarie sau oriunde credeti ca una din cele 7 functii v-ar ajuta. Este ideal si pentru un cadou.

Pret normal: 200 RON
Pret promotional: 150 RON
Pretul include tva

 

 

Aspirator robot 3 in 1

Aspiratorul SunAir are trei functii ce il face diferit de restul aspiratoarelor de pe piata. 1. Aspira, 2. Sterilizeaza locul aspirat d.p.d.v. microbiologic, 3. Genereaza ozon purificand aerul din incapere. Este ideal pentru.....

Pret normal: 2250 RON
Pret promotional: 1800 RON
Pretul include tva

 

 

Incărcător solar de 1,5 W pentru baterii auto 12V

Încărcătorul solar de 1,5W pentru baterii auto (12V) asigură menţinerea încarcată a acumulatorului maşinii dvs. Funcţionează şi pe timp noros. Nu necesită operaţii de întretinere. Tensiune maximă furnizată 17,5V. Gabarit 370 x 160 x 18 mm.

Pret normal: 200 RON
Pret promotional: 175 RON
Pretul include tva

 

 

Perie de par 4 in1

PERIE DE PAR "Comb Ionice Delux" 4 IN 1 - perie - reconditioner (ioni negativi) - dezodorizant (generator de ozon) - perie de haine cu efect dezinfectant (generator de ozon)

Pret normal: 325 RON
Pret promotional: 275 RON
Pretul include tva

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea