Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Sterilizarea apei cu U.V.

STERILIZATOR CLASIC PT. APA RECE IN/OUT 1/4'' TOL

Carcasa din otel inoxidabil- Lampa UV (SUA) din sticla dura- Teaca de quartz pentru protectia lampii- Ballast cu indicator al stadiului de functionare a lampii- Debit 0,22 mc/ora.

Pret normal: 500 RON
Pret promotional: 400 RON
Pretul include tva

 

 

STERILIZATOR CLASIC PT. APA RECE IN/OUT 1/2'' TOL

Carcasa din otel inoxidabil- Lampa UV (SUA) din sticla dura- Teaca de quartz pentru protectia lampii- Ballast cu indicator al stadiului de functionare a lampii- Debit 0,68 mc/ora.

Pret normal: 1375 RON
Pret promotional: 1100 RON
Pretul include tva

 

 

STERILIZATOR CLASIC PT. APA RECE IN/OUT 3/4'' TOL

Carcasa din otel inoxidabil- Lampa UV (SUA) din sticla dura- Teaca de quartz pentru protectia lampii- Ballast cu indicator al stadiului de functionare a lampii- Debit max. 1,5 mc/ora.

Pret normal: 2500 RON
Pret promotional: 2000 RON
Pretul include tva

 

 

STERILIZATOR CLASIC PT. APA RECE IN/OUT 1'' TOL

Carcasa din otel inoxidabil- Lampa UV (SUA) din sticla dura- Teaca de quartz pentru protectia lampii- Ballast cu indicator al stadiului de functionare a lampii- Debit 2,72 mc/ora.

Pret normal: 2875 RON
Pret promotional: 2300 RON
Pretul include tva

 

 

STERILIZATOR CLASIC PT. APA RECE IN/OUT 1'' TOL

Carcasa din otel inoxidabil- Lampa UV (SUA) din sticla dura- Teaca de quartz pentru protectia lampii- Ballast cu indicator al stadiului de functionare a lampii- Debit 3 mc/ora.

Pret normal: 3250 RON
Pret promotional: 2600 RON
Pretul include tva

 

 

STERILIZATOR CLASIC PT. APA RECE IN/OUT 1'' TOL

PRODUS NOU !!! ... Este cel mai puternic si eficient sterilizator UV de uz casnic / rezidential de pe piata. Lampa UV are puterea de 120 Wati si are capacitatea de a steriliza pana la 8 mc/h.

Pret normal: 3537 RON
Pret promotional: 2900 RON
Pretul include tva

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea