Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Dozatoare purificatoare

AO FS2 - Dozator / purificator

Dozator de apa cu carcasa din inox cu sistem de purificare a apei tip RO cu 5 trepte de filtrare, cu pompa de inalta presiune si rejectie automata controlata de microcomputer . Are 3 robineti: apa fierbinte, apa rece, apa la temperatura camerei.Se racordeaza la reteaua de apa si purifica apa non stop.Necesita intretinere minima.

Pret normal: 6234 RON
Pret promotional: 4987 RON
Pretul include tva

 

 

6 filtre Model - AO FS3

Dozator de apa cu carcasa din plastic cu sistem de purificare a apei tip RO cu 5 trepte de filtrare, cu pompa de inalta presiune si rejectie automata controlata de microcomputer . Este cel mai complex sistem de purificare a apei cu cele mai bune rezultate la testele microbiologice. Poate produce 190 litri de apa pura zilnic .

Pret normal: 5500 RON
Pret promotional: 4400 RON
Pretul include tva

 

 

DOZATOR PURIFICATOR APA RECE/CALDA

Dozator de apa digital, cu tehnologie de ultima ora in ceea ce priveste principiul de functionare. Acest doazator are un sistem de filtrare in patru trepte, ceea ce permite sa fie racordat la reteaua de apa rece furnizata de regiile de apa. Potabilizeaza apa de la retea. Are trei robineti sensibili la atingere care furnizeaza apa rece - apa fierbinte si apa la temperatura camerei. Are un regim de functionare non stop.

Pret normal: 5313 RON
Pret promotional: 4250 RON
Pretul include tva

 

 

DOZATOR PURIFICATOR APA RECE/CALDA + SIFON

Dozator de apa digital, cu tehnologie de ultima ora in ceea ce priveste principiul de functionare. Acest doazator are un sistem de purificare in sase trepte, ceea ce permite sa fie racordat la reteaua de apa rece furnizata de regiile de apa. Potabilizeaza apa de la retea. Are trei robineti sensibili la atingere care furnizeaza apa rece - apa fierbinte si apa la temperatura camerei.In plus, este dotat cu o instalatie de carbonatare a apei (sifon). Regim de functionare non stop.

Pret normal: 6563 RON
Pret promotional: 5250 RON
Pretul include tva

 

 

Dozator purificator apa calda/rece/sifon

Dozator de apa tip mini bar cu functie de purificare si carbonatare. Furnizeaza apa rece si apa la temperatura camerei. Este complet automatizat, actionare cu touch screen, suport de pahare, functionare non stop.

Pret normal: 8032 RON
Pret promotional: 6500 RON
Pretul include tva

 

 


Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea