Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Purificator apa - pledoarie

 
Pledoarie pentru o viata sanatoasa. 
Pledoarie pentru un PURIFICATOR DE APA.

Un purificator de apa este obligatoriu in orice gospodarie. Este la fel de necesar ca si masina de gatit sau frigiderul. Poate chiar mai important. Sustinem aceasta deoarece consideram ca este important si ce gatim sau ce pastram la frigider. Nu doar sa gatim orice si sa pastram orice....

Suntem 70% apa. Mancarea noastra este tot asa. Poate chiar mai multa apa.
Nu trebuie sa ignoram acest lucru. Apa joaca un rol important, foarte important in toate procesele fizice si chimice din corpul uman. Totul este direct proportional. Nu poti face purificare la nivel celular cu apa cu contaminanti. Este ilogic. Purificarea poate fi facuta doar cu ceva pur/curat. Apa rezultata de la un purificator de apa este o apa pura. Este o apa purificata de elemente complexe. Daca apa nu este purificata cu un purificator de apa atunci ea va fi purificata de corpul uman. Multe persoane nu cumpara un purificator apa de frica filtrelor consumabile. Cum sa cumpar un purificator de apa? Dupa aceea sa cumpar de la tine mereu filtre? 

Apropo! Daca nu cumparati un purificator apa de frica faptului ca trebuie sa schimbati filtrele consumabile, atunci de cate ori sunteti dispusi sa schimbati rinichii? Sau ficatul?

Un purificator de apa ne protejeaza fara sa ne dam seama ca o face. De cele mai multe ori il gasim foarte important atunci cand verdictul doctorului asupra sanatatii noastre suna ca un ultimatum. Si nici atunci parca nu ne induram sa cumparam ceva cu care nu ne putem lauda. Nu-i asa? Parca mai degraba mi-as cumpara un smartphone de ultima generatie, poate chiar mai scump decat un purificator de apa.

Nu este nici o ironie, nici o exagerare. Aproape toti suntem asa. Cumparam tot felul de produse foarte scumpe doar datorita unor impulsuri emotionale. Impulsuri emotionale foarte bine generate de reclamele audio-video. 

Ce impuls emotional ne poate da un purificator de apa? Ce emotie ne poate creea acesta. Nu e nici sexy, nici nu miroase frumos si nici macar nu-l putem lua cu noi pentru a-l afisa. Pentru a ne lauda cu el. Si daca tot nu creeaza nici o emotie de ce sa-l bagam in seama? 

Concluzia noastra.

Un purificator de apa este extrem de important. Mai important decat foarte multe lucruri. Pentru fiecare este important la fel cum este de important sa fie sanatos. Cel putin 70% din acest deziderat. Ce folos daca avem bani, palate, masini, si alte bogatii daca noi stam la dializa? Sau suntem obligati la tot felul de restrictii alimentare? Sau lista celor cu "nu ai voie" iti guverneaza viata?

Achizitionati cat mai devreme un purificator de apa. Asigurat-va cel putin 70% (procentul este de fapt 100% deoarece si restul corpului depinde tot de calitatea apei pe care o consumam) ca veti fi fericiti. 

Un om bolnav nu poate fi fericit. In schimb, un om sanatos da. Despre avere vorbim degeaba. 

Cel mai mare capital pe care il poate avea un om in timpul vietii este sanatatea. Un om sanatos si sarac este mult mai bogat decat un om bolnav si bogat.

Daca aveti alta opinie, sau daca am exagerat in vre-un fel va invit sa-mi scrieti la e-mail: office@filtre-apa-pura.ro

Cele bune. 
PURIFICATOR APA 
 
 
Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea