Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Microcontroler ( microcip ) pt. purificatoare

Categorie produs:
Alte produse si accesorii

Pretul este variabil in functie de numarul de ani de garantie.

Selectati numarul de ani de garantie:
Pret: 375 RON
Pretul include tva

bucati

Galerie foto produs

MicrocontrolerMicro controler ( microcip ) pentru purificatoareMicro controler ( microcip ) pentru purificatoare
DescriereAcest microcontroler asigura o buna fiabilitate intregului ansamblu purificator.Datorita lui, pompa porneste si se opreste cand este nevoie, reteaua de apa din interiorul purificatorului este oprita datorita electrovalvelor comandate de catre acesta ( modelele fara microcontroler nu au electrovalve deoarece nu are cine sa le comande ),diminuind foarte mult uzura pompei si apa eliminata pe rejectie.Microcipul afiseaza in permanenta calitatea apei purificate, regenereaza filtrele deoarece inainte de a purifica apa acesta introduce apa pe rejectie spalind astfel filtrele osmotice si prelungindu-le astfel durata de functionare optima.
Cu alte cuvinte, microcontrolerul prezentat poate fi asemanat cu un "sef de sectie" care face ca intreg ansamblul sa functioneze optim prelungindu-i astfel durata de viata si fiabilitatea.
Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea