Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Rezervor apa 500 itri

Categorie produs:
Alte produse si accesorii

Pretul este variabil in functie de numarul de ani de garantie.

Selectati numarul de ani de garantie:
Pret: 1250 RON
Pretul include tva

bucati
Descriere

Acest rezervor este destinat stocarii lichidelor (apa si/sau alte lichide destinate consumului alimentar), avand si aplicabilitatea unui dispozitiv tampon, in cadrul instalatiilor de alimentare cu apa si a instalatiilor industriale.
Rezervoarele sunt fabricate monobloc, din polietilena lineara de medie densitate (LMDPE) si/sau copolimeri de etilena, prin aplicarea procedeului denumit « rotomoulding » si sunt proiectate pentru instalare supra si subterana, la o presiune atmosferica si temperaturi ale lichidului cuprinse in intervalul de 5 si 65 °C.
Aceste produse nu au fost proiectate si nu pot fi folosite pentru presiuni inferioare sau superioare presiunii atmosferice normale nu pot fi folosite pentru depozitare sub presiune sau in vid. De asemenea, nu pot fi utilizate pentru depozitarea combustibililor sau a altor produse petroliere si nu prezinta rezistenta la actiunea substantelor chimice agresive (acizi, baze).
Rezervoarele sunt produse in culoarea albastra,colorat in masa.


Dimensiuni:
Diametru:  80 cm
Inaltime:  128 cm
Greutate:   18 kg

Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea