Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Purificator compact 6 stadii de filtrare 50 gal

Pretul este variabil in functie de numarul de ani de garantie.

Selectati numarul de ani de garantie:
Pret normal: 3316 RON
Pret promotional: 2653 RON
Pretul include tva

bucati

Galerie foto produs

Purificator apa pentru bucatarie-constructie compacta AO CP01P Purificator apa pentru bucatarie-constructie compacta AO CP01P Purificator apa pentru bucatarie-constructie compacta AO CP01P Purificator compact 6 stadii de filtrare 50 gal   Purificator compact 6 stadii de filtrare 50 gal   Purificator compact 6 stadii de filtrare 50 gal
Descriere

                     

PURIFICATOR COMPACT AQ 5/50C 

6 STADII DE FILTRARE

5 FILTRE 

PANA LA 190 LITRI (50 GAL) DE APA PURIFICATA ZILNIC

 

 

Alegeti AquaMedical. O marca sigura pentru sanatatea dumneavoastra.

 

Un purificator de apa este necesar (daca nu chiar obligatoriu) in orice bucatarie. In conditiile in care aerul si apa sunt tot mai poluate, in conditiile in care bolile se inmultesc si se diversifica, in conditiile in care tot ce e mai important pentru un om este sanatatea corpului sau, in conditiile in care corpul uman este compus din peste 70% apa, in conditiile in care suntem mult prea preocupati cu problemele cotidiene si neglijenti cu propria noastra sanatate, s.a.m.d....

 

 Avem nevoie de un purificator de apa AquaMedical

 care sa ne asigure acasapermanent, o apa pura indiferent de fluctuatiile apei potabile de la retea, furnizata de regiile orasenesti. 


 

 

 

Un purificator AquaMedical va confera urmatoarele avantaje:

 

-apa este permanent proaspat purificata si la indemana. Comod, eficient si ecologic in acelasi timp.

-evitati consumul apei ambalate in PET-uri - recipientele de tip PET devin nocive daca sunt expuse direct razelor solare si/sau temperatura depaseste 23 grade Celsius. Nu ar fi o problema daca bem o data sau de cateva ori accidental..... Problema este ca multi dintre noi bem in fiecare zi. Pet-ul contine cadmiu. La peste 23 grade Celsius cadmiu trece in apa. Cadmiu provoaca cancer. Nu imediat. In timp.... Ne cerem scuze pentru acest tip realist de abordare.

-platiti doar ce consumati. O sticla de apa imbuteliata contine 90% componente pe care le platiti si nu va trebuie. Acestea sunt: pet, dop, eticheta, ambalare, baxare, manipulare, transport, adaosuri, inmagazinare etc.  

-avand o sursa de apa purificata direct in bucataria dvs, veti folosi apa si in alte scopuri decat in cel de baut. Veti folosi apa pura in prepararea hranei, cafelei, ceaiurilor, compoturilor, muraturilor, porumb fiert etc. Foarte multe persoane considera ca daca fierb apa de la retea, apa devine sigura. Este absolut fals. Se evapora ce-i bun. "Ingredientele" nu se evapora, din contra, apa devine mai concentrata cu contaminanti. Mor cateva bacterii si atat. Multe din ele sunt rezistente la fierbere. Acest mit ne poate dauna in timp sanatatii, daca nu-l eliminam.

-apa purificata cu ajutorul purificatoarelor AquaMedical au ca principiu de purificare o tehnologie de top pe plan international. Osmoza inversa realizata cu filtrul osmotic made in USA (Filmtec) face parte din compozitia purificatoarelor de apa AquaMedical. Garantia calitatii apei este nelimitata in timp in conditii normale de exploatare.

 

Un purificator AquaMedical (model AQ 5/50C), are urmatoarele stadii de filtrare: 

 

1. un filtru grosier de 5 microni. Acesta retine toate particulele fizico-mecanice (nisip, mal, matasea broastei etc.) mai mari de 5 microni ce pot fi antrenate in apa din conductele magistrale de aductiune.

2. un filtru cu granule de carbon activ. Acesta retine din apa clorul si compusii acestuia. Avand in vedere ca de cele mai multe ori procesul de potabilizare este bazat pe clorinare, nu de putine ori am constata ca apa contine prea mult clor pentru a fi consumata. Filtrul cu granule de carbune activ este "responsabil" cu corectarea eventualelor altor probleme de gust si miros existente in apa.

3. un ultrafiltru de 1 micron. Acesta retine toate microparticulele ramase in apa pana la acest stadiu. Filtrul de 1 micron este foarte important in protectia urmatorului filtru.

4. filtrul molecular (sau filtrul osmotic). Acest filtru molecular purifica apa pana la nivelul de 0,0001 microni. Practic, apa rezultata este o apa purificata (pana acum a fost doar filtrata) atat din punct de vedere fizic cat si chimic. Folosim doar filtre moleculare marca Filmtec (made in SUA) care au proba timpului si confera toata garantia unui producator din top 3 in lume. 

5. filtru post carbon cu ioni de argint (2in1). Acest filtru revigoreaza gustul apei dupa ce aceasta iese din rezervorul in care a fost stocata. Corecteaza orice problema de gust si miros pentru acest echipament. Filtrul post carbon (sau filtrul de gust) este filtru care defineste gustul apei si confera placerea de a o consuma. Tot acest filtru, datorita tratarii cu ioni de argint mai are si proprietatea de mai jos:

6. filtrul microbiologic (sau sterilizare microbiologica). Avand in vedere ca pana acum apa a fost purificata doar din punct de vedere fizic si chimic, sistemul de sterilizare vine si defineste procesul de purificare al apei prin dezinfectia microbiologica (virusi, bacterii etc.) pe care o realizeaza. Orice proces complet de purificare a apei trebuie sa contina si etapa de sterilizare microbiologica. Microorganismele existente in apa pot dauna grav sanatatii deoarece ele se pot dezvolta atat in corpul uman facand ravagii "pe interior" cat si pe tevile de aductiune in boilere si centrale termice etc. - afectand inclusiv pielea atunci cand venim in contact cu apa. De regula primii afectati sunt copii si batranii.  

 

Elemente de constructie:

 

- principalul avantaj a acestui purificator consta in faptul ca toate filtrele, automatizarea, inclusiv rezervorul si pompa de presiune sunt atent oranduite intr-o carcasa compacta ce-i ofera intregului sistem protectie contra prafului, apei, grasimilor etc. cat si un design deosebit. 

- datorita acestui lucru, el poate fi montat atat sub chiuveta cat si deasupra chiuvetei pe blatul de la bucatarie.

- un alt mare avantaj consta in faptul ca filtrele de schimb sunt prevazute cu sistemul de schimbare rapida tip "click". Acest avantaj confera beneficiarului posibilitatea de a schimba singur cartusele filtrante fara a avea nevoie de ajutorul cuiva sau de scule speciale. In aceasta situatie costurile aferente cu manopera de schimb vor fi 0 (zero).

- toate recipientele din plastic sunt construite din plastic alimentar aprobat NSF International (National Sanitation Foundation). Materialul plastic este flexibil si nu se deformeaza decat in conditii de lovituri puternice.

-contine automatizarea necesara care sesizeaza prezenta (sau absenta) apei la retea si incarcarea rezervorului de apa pura. Functie de aceste informatii pompa de presiune porneste sau se opreste (dupa caz) pentru a o proteja si a o feri de uzura fara sens.

-contine elemente de suspensie a zgomotului si trepidatiei pentru ca functionarea purificatorului sa nu fie deranjanta.

-contine pompa de inalta presiune care sa asigure o buna functionare a purificatorului pe toata perioada anului indiferent de fluctuatiile presiunii din retea.

-contine rezervor septic sub presiune, pentru stocarea apei purificate. Acesta are o capacitate neta de 8-10 litri. Purificatorul datorita elementelor de siguranta, mentine in permanenta acest rezervor plin - incarcandu-l dupa fiecare golire.

-contine o baterie proprie pentru apa pura. Purificatorul furnizeaza apa purificata prin intermediul unei baterii proprii cu un design deosebit.

-contine tot kit-ul de montaj si toate filtrele aferente punerii in functiune. Practic, instalarea si punerea in functiune nu presupune decat cateva scule si putina indemanare.

-instructiuni de montaj, punere in functiune si intretinere. Toate sunt traduse in limba romana si sunt explicate pe intelesul tuturor. Acest manual a fost in permanenta actualizat de tehnicienii nostri - datorita experientei a sutelor de montaje si punere in functiune. 

 

 

Contaminantii apei eliminati de purificatoarele AquaMedical: 

 

  Rata de eliminare a contaminanţilor 

  Rata de eliminare a contaminanţilor 

Aluminiu

 98%

Cupru

 99%

Arsen

 96%

Nichel

 99%

Nitraţi

 96%

Plumb

 98%

Bariu

 96%

Potasiu

 97%

Bromide

 96%

Radiu

 80%

Cloruri

 95%

Mercur

 98%

Crom

 95%

Seleniu

 98%

Clor

>99%

Sulfaţi

 99%

Cianuri

 95%

Argint

 97%

Zinc

 99%

Stronţiu

 98%

Fluoruri

 96%

Calciu

 97%

Fosfaţi

 99%

Fier

 98%

Cadmiu

 98%

Bacterii

>99%

Silicon

 90%

Virusuri

>99%

Trihalometani

>99%

Cryptosporidium

>99%

Mangan

 99%

Giardia

>99%

 

Observatie: 

 

Datele susmentionate pot fi verificate in orice laborator independent din orice localitate din Romania. Clientii nostri sunt asigurati si protejati de garantia de retur cu returnarea c/val. produsului in cazul in care in termen de 10 zile de la achizitie, produsul nu sa dovedit a fi conform cu cele prezentate pe site.  

 

Garantie: 

 

Purificatoarele de apa AquaMedical beneficiaza de o garantie extinsa de pana la 10 ani pentru defectele de material sau de fabricatie. Pentru a beneficia de aceasta garantie, atunci cand achizitionati produsul mentionati la rubrica "observatii" perioada de garantie pe care o doriti. Daca nu faceti aceasta mentiune, veti primi produsul cu garantia standard de 1 an. Garantia extinsa se asigura contra unei taxe de 5% pentru fiecare an suplimentar celui de 1 an. De exemplu: daca doriti o garantie de 3 ani pentru sistemul achizitionat, veti plati cu 10% mai mult (1 an standard + 2x5%=10%) la achizitia acestuia si veti beneficia de reparatii sau inlocuire de piese subansamble gratuite pentru orice componenta a echipamentului. Nu sunt garantate elementele consumabile (cartuse de schimb, lampa UV, filtre diverse).    

Calitatea apei are garantie nelimitata in timp si conditii de exploatare corespunzatoare. Este recomandat pentru retelele de apa potabila - rece. Daca apa dumneavoastra provine din subteran, este indicat sa faceti o analiza a apei pentru a sti ce contaminanti are apa dumneavoastra. Inainte de achizitie, comunicati furnizorului aceasta informatie pentru a va face cea mai buna recomandare. Anumiti contaminanti pot colmata cartusele filtrante mai repede, crescand frecventa de schimbare. Acest produs se alimenteaza doar cu apa de la teava de apa rece. Alimentarea cu electricitate se face la 220V 50Hz. Desi se alimenteaza la 220V, riscul de electrocutare este limitat la minimum deoarece toate componentele functioneaza cu curent transformat in 24 V. Consumul electric este nesemnificativ.

 

Fisa tehnica: 

 

- purifica pana la 190 litri de apa pe zi (24 ore)

- greutate purificator+rezervor gol:  ~ 16 Kg

- cote purificator: 30mm x 43mm x 42mm (latime x adancime x inaltime)

 

Nota:

 

Purificatorul prezentat contine toate piesele necesare montajului si punerii in functiune. Montajul este foarte usor deoarece presupune doar efectuarea legaturilor la tevile de sub chiuveta dvs.

 
Consumabile (daca doriti sa comandati filtre de rezerva si/sau filtre suplimentare)


Baterie Genius
Pt apa rece/calda/purificata

CC 06
Filtru compact de 5 microni

Pret: 700 RON
Pretul include tva

 

bucati

 

Pret: 75 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 6 luni

 

bucati

 

CC 08
Filtru compact cu carbune activ granulat

CC 09
Filtru compact carbon activ block

Pret: 65 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 6 luni

 

bucati

 

Pret: 55 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 6 luni

 

bucati

 

CC 01
Filtru Post Carbon NANOSILVER

CC 11
Filtru Osmotic Compact 50 gal.

Pret: 110 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 1 ani

 

bucati

 

Pret: 295 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 2 ani

 

bucati

 

CC 16
Filtru Alcalin

CA 17M
Filtru Mineralizator

Pret: 300 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 1 an.

 

bucati

 

Pret: 300 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 1 an.

 

bucati

 

CA 17 ORP
ORP Filtru Ionizator

Pret: 300 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 1 an.

 

bucati

 

Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea