Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Plutitor electric

Categorie produs:
Alte produse si accesorii

Pretul este variabil in functie de numarul de ani de garantie.

Selectati numarul de ani de garantie:
Pret: 219 RON
Pretul include tva

bucati

Galerie foto produs

Plutitor electricPlutitor electricPlutitor electricPlutitor electric
Descriere

Caracteristici:


  • -Poate fi montat sa deschida circuitul cand capul plutitor este in sus ( rezervorul este plin ). In aceasta situatie, pompa sau hidroforul se opreste.
  • -Poate fi montat sa deschida circuitul cand capul plutitor este in jos ( cand fantana s-a golit ). In aceasta situatie, pompa sau hidroforul se opreste pentru a nu trage mal sau pentru a nu merge in gol.
  • -Poate fi montat sa inchida circuitul cand capul plutitor este sus ( cand fantana s-a umplut ). In aceasta situatie, pompa sau hidroforul porneste pentru a alimenta cu apa reteaua.  
  • -Poate fi montat sa inchida circuitul cand capul plutitor este jos (cand rezervorul s-a golit). In aceasta situatie, pompa sau hidroforul porneste pentru a alimenta cu apa rezervorul.
  • -Permite reglarea atat a nivelului minim de functionare cat si a nivelului maxim. In aceasta situatie , puteti regla ca atat fantana cat si rezervorul sa scada pana la un minim fixat de dumneavoastra, sau sa se incarce pana la ce nivel doriti dumneavoastra. 
  • - dimensiunea cordonului electric este de 5 metri. La cerere, putem livra si cu lungime de 10 metri.

Dupa cum se poate observa, el poate fi folosit atat pentru fantani sau puturi forate, cat si pentru rezervoarele de apa necesare stocarii ei.  

Acest plutitor poate fi folosit la orice retea de curent electric.


Pentru comenzi ce depasesc 1.000 lei transportul este gratuit. Marfa se trimite prin curierat rapid.

Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea