Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Instalatii de desalinizare pe diverse capacitati

Categorie produs:
Instalatie de desalinizare


Pret:

Galerie foto produs

Instalatie desalinizare
Descriere

Instalatiile de desalinizare au fost creeate in special pentru a transforma apa salmastra (apa sarata de mare) in apa potabila. Pionerii acestei tehnologii sunt specialistii NATO pentru a asigura apa potabila navelor de razboi. In prezent, tot SUA detine cele mai performante tehnologii de desalinizare a apei.

In ultimul timp sunt tot mai des intalnite situatiile in care apa provenita din puturi forate sau fantani din diverse regiuni sa contina apa sarata. 

Instalatiile de desalinizare presupun vas de stocare deoarece apa produsa are debit mic (procedura de desalinizare este anevoioasa).

In prezent, exista si instalatii de desalinizare cu debite mari insa costul lor este inca prohibitiv. Din acest motiv, instalatiile de desalinizare se dimensioneaza si in functie de consumul zilnic al fiecarei aplicatii in parte.

Avand in vedere ca in mai toate apele subterane sau de suprafata nu intalnim doar saruri si cloruri, aceste instalatii nu pot fi standard. De regula, o astfel de instalatie se creeaza in functie de cantitatea si diversitatea contaminantilor existenti in apa ce urmeaza a fi tratata.

Pentru a obtine o cotatie corecta a unei astfel de instalatii, trimiteti mai intai pe adresa noastra de e-mail analiza fizico-chimica a apei dvs. pe care urmeaza sa o tratam

Adresa noastra de email este: tehnic@filtre-apa-pura.ro  
Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea