Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

AO 007P - 6 filtre

Pretul este variabil in functie de numarul de ani de garantie.

Selectati numarul de ani de garantie:
Pret normal: 1688 RON
Pret promotional: 1350 RON
Pretul include tva

bucati

Galerie foto produs

Purificator de apa pentru bucatarie constructie clasica  Model - AO 007PPurificator de apa pentru bucatarie constructie clasica Model - AO 007PPurificator de apa pentru bucatarie constructie clasica Model - AO 007PPurificator de apa pentru bucatarie constructie clasica Model - AO 007PCarcase filtre pentru purificator de apa pentru bucatarie constructie clasica MoAccesorii pt purificator de apa pentru bucatarie constructie clasica  AO 007PConexiuni pentru purificator de apa pentru bucatarie constructie clasica
Descriere

 


 AO 007P       

Sistem de purificare a apei tip RO cu 6 trepte de filtrare cu pompa de  inalta presiune. Este unul dintre cele mai complexe  sisteme de purificare a apei cu cele mai bune  rezultate la testele fizice, chimice si microbiologice. Daca filtrele sunt schimbate la timp,  garantia calitatii apei este pe toata durata de functionare a sistemului. Este recomandat pentru purificarea apei de la retea. Produce apa plata in limita a 190 litri / zi. Apa produsa poate fi folosita atat pentru consumul cotidian cat si pentru prepararea hranei, ceaiului, cafelei, dulceturi, compoturi, porumb fiert, muraturi etc. Va scuteste de caratul zilnic a bidoanelor de apa atat ca efort, timp, cat si financiar. 50 de litri de apa plata produsa la dumneavoastra acasa cu acest sistem, va costa aprox. 1 leu 


 


 Componente filtrante

1.      Filtru de sedimente de 5 microni (CA06). Acesta retine toate sedimentele: noroiul, vegetatia, parazitii si alte componente mai mari de 5 microni existente pe tevile de alimentare cu apa. Este un filtru tampon ce trebuie schimbat la un interval de 3-6 luni. Pentru detalii si comenzi (de rezerva) click aici.

2.      Filtru cu carbune activ (CA08). Acest filtru este “responsabil” cu gustul si mirosul apei. Retine clorul, materiile organice, trihalometani, pesticide, gaze dizolvate etc. Acest filtru se schimba la max. 6 luni. Pentru detalii si comenzi (de rezerva) click aici.

3.      Filtru de sedimente de 1 micron (CA07). Acest filtru retine impuritatile mai mari de 1 micron. Este un filtru tampon ce protejeaza filtrul osmotic si asigura o apa limpede si curata pentru restul proceselor de filtrare. Acest filtru se schimba la max. 6 luni. Pentru detalii si comenzi (de rezerva) click aici.

4.      Filtrul osmotic sau membrana de osmoza inversa (RM11). Acesta este cel mai important filtru aflat in procesul de purificare a apei. Retine impuritati fizice, chimice si microbiologice in limita a 0,0001 microni. Este un filtru fabricat in SUA si este certificat de organismul international NSF( National Sanitation Foundation) fondat in 1944 la Universitatea din Michigan. Acest filtru asigura puritatea apei. Se schimba la un interval de 2-3 ani. Pentru detalii si comenzi (de rezerva) click aici  

5.      Filtrul post carbon sau filtrul de gust (CA01). Acest filtru finiseaza gustul apei. Avand in vedere ca apa pura este stocata in vasul tampon de 12 litri, producatorul a gasit de cuviinta sa monteze acest filtru dupa iesirea apei din vasul de stocare. Prin aceasta, se realizeaza o “revigorare” a apei atat la nivel de gust si miros cat si la nivel structural. Se schimba la max. 12 luni. Pentru detalii si comenzi (de rezerva) click aici.

6.      Filtrul UV sau sistemul de sterilizare cu lampa UV (UV1A). Acest sistem purifica apa din punct de vedere microbiologic. Avand in vedere ca pana acum apa a fost filtrata doar de impuritati fizice si chimice, sterilizatorul cu UV defineste calitatea apei plate prin purificarea microbiologica (este acelasi lucru cu mentiunea – apa microbiologic pura – aflata pe apa imbuteliata).Filtrarea cu UV anihileaza 99% virusii bacteriile si parazitii prezenti in apa. Practic, prin expunerea apei la lumina UV microorganismele prezente in apa sunt distruse, ele nemaiputandu-se dezvolta ulterior. Sistemul de sterilizare foloseste o lampa speciala cu UV care se schimba la max. 12 luni. Pentru detalii si comenzi (de rezerva) click aici.  

Nota:

Sistemul de purificare de pe prezenta pagina are deja montate filtrele prezentate mai sus. Producatorul poate da doar o limita maxima de utilizare. Perioada de schimb a filtrelor este variabila, in functie de calitatea apei pe care o purificati.


Componente tehnice

-          Cadru metalic ergonomic cu posibilitate de asezare atat pe perete cat si pe pardoseala. Acesta confera o buna organizare a filtrelor interioare si a tuturor componentelor.

-          Senzor de joasa presiune ce sesizeaza prezenta apei la retea si comanda pornirea pompei. Acest sensor protejeaza pompa sa nu mearga in gol daca apa de la retea se opreste.

-          Senzor de inalta presiune ce sesizeaza umplerea rezervorului si opreste pompa pentru a nu merge continuu.

-          Restrictor de debit pentru a economisi apa folosita in spalarea filtrelor.

-          Pompa de presiune. Aceasta asigura o buna functionare a sistemului chiar daca apa de la retea are presiune joasa. Pompa are sistem de prindere cu amortizoare pentru a nu produce zgomot sau vibratii in timpul functionarii.

-          Baterie separata pentru apa purificata. Aceasta se monteaza pe chiuveta si este racordata direct la sistemul de purificare a apei. O puteti folosi ori de cate ori aveti nevoie de apa purificata.

-          Rezervor sub presiune. Rezervorul  stocheaza si pastreaza apa purificata in limita a 10-12 litri.

-          Trusa de fitinguri necesare montajului. Aceasta contine furtun de racord, adaptor de ½ pentru legatura la retea, adaptor pentru teava de scurgere, si cheie pentru filtre. Practic, pentru a pune in functiune sistemul de purificare nu aveti nevoie decat de cateva scule. Restul componentelor sunt incluse in cutie.

 

Greutate purificator + rezervor   ~ 16kg

Cote purificator: 37cm x 24cm x 47cm (Lungime x adancime x inaltime) 

Cote rezervor: 28cm x 40cm (diametru x inaltime)

 

Detaliile care fac diferenta:

-          Cadrul metalic consolidat. Aranjamentul filtrelor, componentelor si a pompei este ergonomic, intr-un volum cat mai restrans. Filtrele ce echipeaza purificatorul sunt bine amplasate pe acesta si nu au un aspect "cazator" ca in situatia lipsei cadrului metalic. Mentenanta este foarte facila.


-          Cele 3 filtre de jos au carcase cu 2 garnituri. In acest fel, sunteti protejati de eventualele inundatii. Primul filtru are carcasa transparenta si ofera avantajul ca nu trebuie sa-l desfaceti periodic sa vedeti daca cartusul trebuie schimbat. Primul cartus este un barometru si pentru schimbul celorlalte doua filtre primare.


-          Purificatorul are o automatizare bogata. El este dotat cu doua presostate si doua electrovalve ce asigura o buna fiabilitate a echipamentului in timp. Totodata, aceasta automatizare duce la eficientizarea procesului de spalare inversa si economisire a apei necesare.


-          Purificatorul are in dotare un indicator de presiune. Acesta este deosebit de util deoarece indica permanent presiunea apei din sistem si prin acest lucru va puteti da seama cu usurinta cand trebuiesc schimbate filtrele.   


-          Rezervorul de apa este din plastic alimentar. Acesta confera un mare avantaj iarna cand rezervoarele metalice "transpira" (de la condens) permanent deteriorand mobilierul. Vara, acesta pastreaza apa rece. Plasticul fiind un bun izolator termic.     


-          Folosim doar conexiuni fixe (prin infiletare). Nu folosim conexiuni rapide deoarece sunt nesigure si pot cauza inundatii. Pentru detalii vizualizati poza cu conexiuni din galerie.


-          Vindem doar purificatoare Puri Optima. Puri Optima este o marca inregistrata si confera clientilor siguranta unei calitati ridicate. O marca inregistrata "nu-si permite" sa se compromita cu produse slabe calitativ. Marea majoritate a competitorilor nostri vand produse "no name" clientul neavand posibilitatea sa-si identifice produsul cu vreun standard de calitate. Toate produsele "no name" sunt comercializate doar dupa criteriul profitabilitatii.


-          Clientul poate opta pentru o garantie de pana la 10 ani (Garantie scrisa!) pentru produsele achizitionate. Cati competitori pot oferi 10 ani garantie la produsele comercializate?


 


Consumabile (daca doriti sa comandati filtre de rezerva si/sau filtre suplimentare)


CA 06
Filtru de sedimente - 5 microni

CA 07
Filtru de sedimente - 1 micron

Pret: 17,5 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 6 luni

 

bucati

 

Pret: 17,5 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 6 luni

 

bucati

 

CA 08
Filtru cu carbune activ

CA 01
Filtru post carbon

Pret: 35 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 6 luni

 

bucati

 

Pret: 40 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 1 an

 

bucati

 

UV 1A
Lampa UV

RM 11
Filtru molecular - osmotic

Pret: 100 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 1 ani

 

bucati

 

Pret: 250 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 2 ani

 

bucati

 

CA 17M
Filtru Mineralizator

CA 17E
Filtru Energy

Pret: 235 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 2 ani sau 3000 galoane.

 

bucati

 

Pret: 176 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 2 ani sau 3000 galoane.

 

bucati

 

CA 16A
Filtru Alcalin

CA 16
Filtru magnetic

Pret: 294 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 2 ani sau 3000 galoane.

 

bucati

 

Pret: 294 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 3 ani sau 4500 galoane.

 

bucati

 

CA 17S
Filtru structural

Pret: 294 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 3 ani sau 4500 galoane.

 

bucati

 

Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea