Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Perie de par 4 in1

Categorie produs:
Produse inteligente

Pretul este variabil in functie de numarul de ani de garantie.
Pret normal: 325 RON
Pret promotional: 275 RON
Pretul include tva

bucati

Galerie foto produs

PeriePeriePerie
Descriere

PERIE DE PAR Comb Ionice Delux 4 IN 1

-          - perie

-          - reconditioner scalp (ioni negativi)

-          - dezodorizant scalp (generator de ozon) 

- perie de haine cu efect dezinfectant (generator de ozon)


Caracteristici speciale

·        Peria de par cu ace cu capete rotunjite are proprietatea de a peria eficient podoaba capilara si de a masa pielea capului pentru o mai buna circulatie a sangelui.

·        Reabiliteaza părul în mod eficient cu ajutorul generatorului de ioni de oxigen negativ şi  reduce daunele cauzate de electricitatea statică. Asiguraţi-vă părul neted şi strălucitor, iar scalpului dvs. un aspect sănătos.

·        Datorita generatorului de ozon creati de Comb Ionice Deluxe parul dumneavoastra va fi dezinfectat si curatat de anumite mirosuri neplacute. Este ideal pentru persoanele cu parul lung,  persoane cu par gras cu secretii abundente de sebum sau persoane care lucreaza in medii cu mirosuri grele (bucatarii, spitale, combinate chimice etc.). Este foarte cunoscut faptul ca ozonul este un puternic dezinfectant si antioxidant, fiind in acelasi timp si ecologic.


                                   

 Design de lux, reîncărcabilă, usor de utilizat, protejeaza mediul si pastreaza energia, economic şi util.


Acumulator extern de 9 V - neinclus.

Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea