Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Filtru lavabil 50 microni 10''

Pretul este variabil in functie de numarul de ani de garantie.

Selectati numarul de ani de garantie:
Pret normal: 263 RON
Pret promotional: 210 RON
Pretul include tva

bucati

Galerie foto produs

Filtru lavabil 50 microni 10 cu robinet de spalareFiltru lavabil 50 microni 10Filtru lavabil 50 microni 10Filtru lavabil 50 microni 10Filtru lavabil 50 microni 10
Descriere
Filtru - 50 microni - lavabil - cu posibilitate de spalare a filtrului fara a-l desface.

1. Filtre mecanice.Filtreaza particule mecanice pana la 50 microni. La baza filtrului exista un robinet care prin deschiderea lui spala filtrul lavabil de impuritati. Este bine stiut ca orice filtru o data ce incepe sa se infunde se comporta ca un dop reducand foarte mult debitul si presiunea. Prin spalare, filtrul se "regenereaza" fara a influienta debitul si presiunea. Durata de viata a cartusului filtrant este direct proportionala cu nr. de spalari si volumul de apa filtrata.

Caracteristici:

Lungime: 385 mm
Diametru: 144 mm
Greutate: 2 Kg
Conexiuni: 1 tol
Temperatura de lucru: 5-45 grade Celsius
Presiune maxima: 4 bari
Debit: 5mc / ora

Contine cartus filtrant

Finete de filtrare: 50 microni
PH minim: 7

Pentru o eficienta maxima este recomandat sa schimbati filtrul la maxim 12 luni. 


Aplicabilitate

Este ideal de montat pe teava de alimentare cu apa a intregii case sau pe orice instalatie cu un debit  pana la 5000 litri/ora. 

Recomandat pentru centrale termice, masini de spalat (rufe-vase), cafetiera, purificator de apa, instalatie solara, boiler, automate de cafea, ceai etc. Consumabile (daca doriti sa comandati filtre de rezerva)


Cartus lavabil 10"

Pret: 35 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 6 luni

 

bucati

 

Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea