Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Carcasa filtru lavabil 10''

Pretul este variabil in functie de numarul de ani de garantie.

Selectati numarul de ani de garantie:
Pret normal: 219 RON
Pret promotional: 175 RON
Pretul include tva

bucati

Galerie foto produs

Carcasa filtru lavabil 10Carcasa filtru lavabil 10Carcasa filtru lavabil 10Carcasa filtru lavabil 10Carcasa filtru lavabil 10
Descriere
Filtru 2 in 1. Nou in Romania.

Acest tip de carcasa de filtru poate folosi atat filtre mecanice cu finete de pana la 50 microni cat si filtre mecanice (50 microni) cu continut de Siliphos*. Aceste filtre au urmatoarele proprietati:

1. Filtre mecanice.Filtreaza particule mecanice pana la 50 microni. La baza filtrului exista un robinet care prin deschiderea lui spala filtrul lavabil de impuritati. Este bine stiut ca orice filtru o data ce incepe sa se infunde se comporta ca un dop reducand foarte mult debitul si presiunea. Prin spalare, filtrul se "regenereaza" fara a influienta debitul si presiunea.
2. Filtre mecanice cu siliphos. Contine bile cu "Siliphos" pentru dedurizarea apei. Practic, apa dura care trece prin acest filtru nu va mai forma depuneri pe interiorul instalatiei sau a aparaturii electrocasnice. "Siliphos" este un mediu de filtrare care impiedica ionii de calciu si magneziu sa cristalizeze pe peretii tevilor. Spre deosebire de Polifosfati (mediu de filtrare/dedurizare folosit in prezent), "Siliphos" este un mediu de filtrare care poate fi folosit si pentru apa potabila. Are aceeasi finete de filtrare mecanica de 50 microni.

Caracteristici:

Lungime: 385 mm
Diametru: 144 mm
Greutate: 2 Kg
Conexiuni: 1 tol
Temperatura de lucru: 5-45 grade Celsius
Presiune maxima: 4 bari
Debit: 3mc / ora

Nu contine cartusul filtrant. Pentru comanda cartusului filtrant selectati mai jos modelul si cantitatea dorita.

Foloseste cartus filtrant cu sau fara siliphos.
Finete de filtrare: 50 microni
PH minim: 7

Pentru o eficienta maxima este recomandat sa schimbati filtrul la maxim 6 luni. 


Aplicabilitate

Este ideal de montat pe teava de alimentare cu apa a intregii case sau pe orice instalatie cu un debit de 2000 litri/ora. 

Recomandat pentru centrale termice, masini de spalat (rufe-vase), cafetiera, purificator de apa, instalatie solara, boiler, automate de cafea, ceai etc. 
Consumabile (daca doriti sa comandati filtre de rezerva si/sau filtre suplimentare)


Cartus lavabil cu siliphos 10"

Cartus lavabil 10"

Pret: 80 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 6 luni

 

bucati

 

Pret: 35 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 6 luni

 

bucati

 

Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea