Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Filtru lavabil cu siliphos 5'' cu robinet de spalare

Pretul este variabil in functie de numarul de ani de garantie.

Selectati numarul de ani de garantie:
Pret normal: 100 RON
Pret promotional: 80 RON
Pretul include tva

bucati

Galerie foto produs

Carcasa filtru cu siliphos 5Cartus filtru lavabil cu siliphos 5Capac filtru lavabil cu siliphos 5Cheie si suport pt filtru Siliphos
Descriere
Filtru 2 in 1. Nou in Romania.

Acest filtru este un model nou pe piata din Romania deoarece are 2 functii de tratare a apei.

1. Filtreaza particule mecanice pana la 50 microni. La baza filtrului exista un robinet care prin deschiderea lui spala filtrul lavabil de impuritati. Este bine stiut ca orice filtru o data ce incepe sa se infunde se comporta ca un dop reducand foarte mult debitul si presiunea. Prin spalare, filtrul se "regenereaza" fara a influienta debitul si presiunea.
2. Contine bile cu "Siliphos" pentru dedurizarea apei. Practic, apa dura care trece prin acest filtru nu va mai forma depuneri pe interiorul instalatiei sau a aparaturii electrocasnice. "Siliphos" este un mediu de filtrare care impiedica ionii de calciu si magneziu sa cristalizeze pe peretii tevilor. Spre deosebire de Polifosfati (mediu de filtrare/dedurizare folosit in prezent), "Siliphos" este un mediu de filtrare care poate fi folosit si pentru apa potabila.  

Caracteristici:

Lungime: 230 mm
Diametru: 92 mm
Greutate: 1 Kg
Conexiuni: 1/2 toli
Temperatura de lucru: 5-45 grade Celsius
Presiune maxima: 4 bari
Finete de filtrare: 50 microni
PH minim: 7
Debit: 1mc / ora
Contine cartusul filtrant cu Siliphos. Pentru o eficienta maxima este recomandat sa schimbati filtrul la maxim 6 luni. Acesta costa 25 lei si il puteti comanda mai jos.

Aplicabilitate

Este ideal de montat pe teava de alimentare cu apa a centralei termice, masinii de spalat (rufe-vase), cafetiera, purificator de apa, instalatie solara, boiler, automate de cafea, ceai etc. 

Consumabile (daca doriti sa comandati filtre de rezerva)


Filtru lavabil cu siliphos 5'' cu robinet de spalare

Pret: 25 RON
Pretul include tva
Se schimba la aprox. 6 luni

 

bucati

 

Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea