Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Statii de dedurizare industriale


Pret:

Galerie foto produs

Filtre pentru statie de dedurizare industrialaFiltre pentru statie de dedurizare industrialaTuburi pentru statie de dedurizare industrialaStatie de dedurizare industrialaSchema cu circuitul apei pentru statie de dedurizare industrialaStatie de dedurizare industriala
Descriere
 
Statii de dedurizare comerciale / industriale

Furnizam statii de dedurizare a apei pentru diverse aplicatii din sectorul comercial si industrial. Functie de duritatea apei si debitul necesar, va oferim diverse statii de dedurizare automate,fiabile si cu exploatare usoara. Suntem importatori directi si furnizorii nostri sunt doar producatorii consacrati (cu traditie).   

Trimiteti cererea dvs. cu aplicatia pe care o aveti, si un consultant va va contacta in maxim 24 ore. Pentru contact click aici.
 
Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea