Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Dedurizator PUR 80T Compact

Pretul este variabil in functie de numarul de ani de garantie.

Selectati numarul de ani de garantie:
Pret normal: 3671 RON
Pret promotional: 2937 RON
Pretul include tva

bucati

Galerie foto produs

Dedurizator casnic  PUR 80C CompactDedurizator casnic PUR 80C CompactDedurizator casnic  PUR 80C CompactDedurizator casnic  PUR 80C CompactDedurizator casnic  PUR 80C CompactDedurizator  casnic PUR 80C CompactDedurizator  casnic PUR 80C CompactDedurizator casnic PUR 80C CompactDedurizator casnic PUR 80C CompactDedurizator casnic PUR 80C CompactDedurizator casnic PUR 80C Compact
Descriere
Dedurizator PUR 80T Compact 

  
Dedurizatoarele automate sunt destinate reducerii duritatii apei prin eliminarea ionilor de calciu si magneziu din apa. Principiul de functionare al acestor echipamente se bazeaza pe proprietatea rasinilor cationice de a retine ionii de calciu si magneziu din apa dura. Acest lucru se datoreaza ionilor de natriu luati din sarea pastilata. Acestia au rolul de a fixa ionii de calciu si magneziu pe rasina cationica astfel incat, la iesire apa sa fie dedurizata (fara acesti ioni care dau duritate apei). Cand rasina se satureaza, are loc procesul de spalare inversa si regenerare. Apa dedurizata nu are gust sarat.

 
Dedurizatoarele Puri Optima (PUR) se diferentiaza de celelalte dedurizatoare existente pe piata datorita urmatoarelor calitati:

- sunt construite din materiale robuste, rezistente in timp ca forma si structura. Setarile sunt extraordinar de simple. Ele pot fi facute de orice persoana deoarece toate instructiunile sunt traduse in limba romana si sunt completate cu imagini de referinta pentru fiecare comanda (fiecare buton apasat). 
- au un rezervor de sare generos (xxl) tocmai pentru a interveni cat mai rar. In functie de particularitatile setarilor, rezervorul de sare poate "duce" 1-2 luni fara a fi alimentat.
- sunt echipate cu valva electronica automata. Acest lucru presupune ca aceste dedurizatoare nu au nevoie de supraveghere sau interventii periodice. Practic, o data montat si programat, dedurizatorul functioneaza fara probleme. Singura grija este ca acesta sa aiba in permanenta curent electric si sare pastilata in rezervor. In cazul in care acestea lipsesc, (fie unul, fie amandoua), dedurizatorul nu se defecteaza si nici nu intrerupe alimentarea consumatorilor cu apa. Apa de la intrare va fi aceeasi ca cea de la iesire pana la remedierea neajunsurilor. 
- dedurizatoarele sunt prevazute cu contor de timp, astfel incat regenerarea sa se faca intotdeauna noaptea (de ex. la ora 2) pentru ca la acea ora nu exista consum si nici nu deranjeaza.
- sunt foarte silentioase. Nu produc zgomot. Montat chiar si in bucatarie, nu-i simtiti prezenta.
- tensiunea de lucru este foarte mica ( 12V ) . Acest lucru duce la o economie substantiala de energie electrica si la reducerea riscului de electrocutare, scurt circuit, incendiu etc. 

Dedurizatoarele noastre ofera posibilitatea reglarii duritatii apei la iesire. Este stiut faptul ca apa nu trebuie sa fie lipsita total de calciu si magneziu. Stasul in acest domeniu impune o duritate de minim 5 grade germane. Majoritatea dedurizatoarelor existente pe piata nu au aceasta posibilitate de reglare ceea ce duce la o dedurizare totala, neconforma. 

Nu in ultimul rand, experienta noastra de furnizori de solutii fiabile pentru tratarea apei / raportate la nivelul de trai din Romania ne recomanda ca fiind furnizori de referinta in acest domeniu. 
Ne preocupam permanent pentru a oferi cele mai bune solutii constructive clientilor nostri ca urmare a negocierilor permanente cu furnizorii externi de renume si traditie. - cumparand de la noi, primiti pe langa produsul comandat si intreaga munca de alegere si selectie de pe piata globala a echipei noastre, asigurandu-va ca ati facut cea mai buna alegere. 
  
Caracteristici tehnice dedurizator:

Debit maxim 2,5 mc/h
Volum de rasina 25 Litri
Consum sare / ciclu de regenerare 3,5 kg
Conexiuni de racord apa 1” tol
Conexiuni de racord spalare ¾ toli
Presiunea de lucru 2-6 bari
Temperatura de lucru 5-40°C
Tensiune de alimentare 220V – 50Hz
Tensiunea de lucru 12 V-50 Hz
Duritate recomandata pana la 40 grade Germane la un consum casnic de 0,5mc/zi
Dimensiuni A/B/C

Greutate       - 37 Kg
 850mm/350mm/570mm

Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea