Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Dedurizator compact PUR C20


Pret:

Galerie foto produs

Schita de montaj - dedurizator
Descriere
Dedurizator compact PUR C20 
 
 
Dedurizatoarele automate sunt destinate reducerii duritatii apei prin eliminarea ionilor de calciu si magneziu din apa. Principiul de functionare al acestor echipamente se bazeaza pe proprietatea rasinilor schimbatoare de ioni de a inlocui ionii de Ca2+ si Mg2+ din apa cu ionii de Na1+ din structura lor si de a fi regenerate (refacerea capacitatii de schimb ionic) cu solutie NaCl (saramura concentrata).

 
Dedurizatoarele Puri Optima (PUR) se diferentiaza de celelalte dedurizatoare existente pe piata datorita urmatoarelor calitati:

- sunt construite din materiale robuste, rezistente in timp ca forma si structura, - sunt echipate cu valva electronica automata marca Clack – SUA. Compania Clack Corporation produce din 1947 sisteme de tratarea apei. In prezent sunt cotati in primele 3 mari companii din lume pe acest segment. Fiabilitatea produselor Clack este recunoscuta in toata lumea si are aplicabilitati atat in domeniul rezidential/comercial cat si industrial. Personal, consideram ca pentru dedurizatoarele de apa nu exista solutii de automatizare mai bune atat ca fiabilitate in timp cat si ca rezultate de apa tratata. Practicam preturi special acordate pentru piata din Romania. - toate dedurizatoarele au un consum (real) redus de sare (sare pastile pentru dedurizare) tocmai datorita automatizarii performante prezentata mai sus. Acest lucru face ca exploatarea dedurizatoarelor Puri Optima sa aibe costuri extraordinar de reduse. - dedurizatoarele noastre nu au nevoie de asistenta sau intretinere (cu exceptia alimentarii vasului de sare) pe timpul functionarii. O data montate, ele sunt astfel concepute ca prin setarile valvei electronice (efectuate la instalare) dedurizatorul sa functioneze non stop fara asistenta sau interventie. Acesta este prevazut atat cu contor pentru volumul de apa cat si pentru timpul parcurs pentru a-si efectua automat ciclurile de regenerare, spalare, umplere etc. - tensiunea de lucru este foarte mica ( 12V ) . Acest lucru duce la o economie substantiala de energie electrica si la reducerea riscului de electrocutare, scurt circuit, incendiu etc. - nu in ultimul rand, experienta noastra de furnizori de solutii fiabile pentru tratarea apei raportate la nivelul de trai din Romania. Ne preocupam permanent pentru a oferi cele mai bune solutii constructive clientilor nostri ca urmare a negocierilor permanente cu furnizorii externi de renume si traditie. - cumparand de la noi, primiti pe langa produsul comandat si intreaga munca de alegere si selectie de pe piata globala a echipei noastre, asigurandu-va ca ati facut cea mai buna alegere.

Caracteristici tehnice:

Debit maxim 0,8 mc/h
Volum de rasina 8 Litri
Consum sare / ciclu de regenerare 1,5 kg
Conexiuni de racord apa 1” tol
Conexiuni de racord spalare ¾ toli
Presiunea de lucru 2-6 bari
Temperatura de lucru 5-40°C
Tensiune de alimentare 220V – 50Hz
Tensiunea de lucru 12 V-50 Hz
Duritate recomandata 5-7 grade Germane la un consum casnic de 0,5mc/zi
Dimensiuni A/B/C 700mm/320mm/500mm

Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea