Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

AO ID18000GPD (~ 68.000 litri/zi)


Pret:

Galerie foto produs

Sistem industrial pentru purificarea apei AO ID18000GPD (~ 68.000 litri/zi)
Descriere

Sistem de purificare industrial (aprox. 68.000 litri/24ore)


Pe masura ce oamenii devin tot mai constienti de beneficiile apei purificate, cererea pentru echipamente capabile sa prelucreze si cantitati mai mari de apa continua sa creasca. Ca urmare, purificatoarele cu osmoza inversa industriale sunt din ce in ce mai larg acceptate in diverse domenii. Aceste sisteme sunt ideale pentru: fabrici de imbuteliere a apei, caramangerii, brutarii, agricultura si zootehnie, industria alimentatiei si alte domenii in care rolul apei este determinant. Este foarte importanta calitatea apei atat pentru oameni cat si pentru sanatatea animalelor si a plantelor in egala masura. Rolul apei este determinant in mai toate procesele fizice/chimice/economice sau de alta natura atat ca rezultat final cat si ca randament si profitabilitate.

De-a lungul timpului am avut nenumarate situatii in care diversi intreprinzatori, de ex: a adus vaci de lapte din Olanda, au investit milioane de euro in grajduri, le-a hranit cu nutreturi de cea mai buna calitate si le dadea sa bea apa dintr-un put forat fara analize pentru simplul motiv ca stia el ca in zona apa este buna  sau, o sera de rosii si castraveti cu rasad de cea mai buna calitate in care plantele nu se dezvoltau. Cauza fiind ... tot apa provenita din subteran caruia i sa dat o minima importanta. Exemplele pot continua, aproape sunt intuitive.

            Oferim o mare varietate de sisteme RO (cu osmoza inversa) pentru a se potrivi cat mai bine cererii si bugetului dumneavoastra. Pentru detaliile fiecarui produs va rog sa consultati fisa tehnica. Pentru oferta de pret, va rog sa nu ezitati sa ne trimiteti cererea dumneavoastra pe e-mail: tehnic@filtre-apa-pura.ro
Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea