Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!

Instalatie completa de purificare a apei pentru case particulare

Pretul este variabil in functie de numarul de ani de garantie.

Selectati numarul de ani de garantie:
Pret normal: 15556 RON
Pret promotional: 14000 RON
Pretul include tva

bucati

Galerie foto produs

Descriere

Instalatie completa de purificare a apei pentru case particulare.


Instalatia din imagine este ideala pentru casele construite la marginea oraselor si sursa de apa provine din subteran.Este stiut faptul ca apa provenita din subteran de cele mai multe ori nu este conforma. Chiar daca imediat dupa sapatura, apa reiese conforma in urma primei analize, este posibil ca dupa un timp, apa sa sufere modificari chimice in compozitia ei si sa devina neconforma consumului uman. Tocmai de aceea legea obliga proprietarii de fantani sau puturi forate sa repete analiza apei la fiecare 6 luni.

Instalatia din imagine este compusa din sisteme de filtrare, dedurizare, purificare si sterlizare, astfel incat indiferent de evolutia apei din subteran apa sa fie in permanenta sigura pentru consumul uman din toate punctele de vedere (fizic, chimic si microbiologic).

La momentul achizitei, puteti opta pana la 10 ani garantie pentru toate echipamentele achizitionate. Acest lucru presupune ca orice defectiune (exceptie fac elementele consumabile) poate aparea in perioada de garantie aleasa, va fi remediata gratuit conform certificatului de garantie scris / emis de firma noastra.
 

Descrierea instalatiei:
    
a - filtru specializat pentru sedimente pana la 5 microni,
b - dedurizator pentru a rezolva problema duritatii apei. Elimina sarurile de calcar si magneziu prezente frecvent in apele subterane. Aceste saruri dau duritate apei si sunt extraordinar de daunatoare atat instalatiei intregi cat si tuturor masinilor electrocasnice ce functioneaza cu apa. Pentru organismul uman, sarurile de calcar fac ravagii in mod frecvent prin depuneri la rinichi si incheieturi. 
c - purificator de apa cu osmoza inversa. Acest sistem are inglobata tehnologie recenta de purificare a apei atat din punct de vedere fizic cat si chimic ( tot ce este deja dizolvat in apa ). Asigura o apa hiperfiltrata ( plata ) pentru intreaga retea de consumatori din casa.
d - rezervor de apa ( uz alimentar ), unde se stocheaza apa purificata pentru a fi consumata atunci cand este nevoie. Asigura in permanenta un stoc tampon de apa purificata pentru consumul casei. 
e - hidroforul are rolul de a impinge in retea cu presiunea dorita, apa din rezervor. Acest hidrofor este foarte fiabil si silentios. Produce un zgomot abia perceptibil. Datorita acestui fapt, este ideal daca este amplasat in camera tehnica iar aceasta este in interiorul casei. Functionarea lui nu deranjeaza.
f - sterilizatorul cu ultraviolete sterilizeaza apa din punct de vedere microbiologic. Este stiut faptul ca apa si aerul intretin viata. Oriunde pe traseul apei se pot forma virusi sau bacterii mai multi sau mai putini. Tocmai de aceea, acest sterilizator vine si defineste calitatea apei ( sterilizand-o ) ca si ultim stadiu, chiar inainte ca aceasta sa fie impinsa in retea spre consum. Prin sterilizare se distruge pana la 100% din virusii si bacteriile existenti in apa. Este singura metoda atat de sigura si in acelasi timp ecologica 100%.   

Nota:

Prezenta oferta este dimensionata pentru un consum mediu zilnic cuprins intre 500-1000 litri apa potabila. Cotatia de pret se refera doar la elementele de purificare a apei.

Toate elementele enumerate mai sus pot fi dimensionate diferit in functie de consumul, debitul si presiunea necesara fiecarei aplicatii. Pentru alt tip de dimensionare (consum mai mare) nu ezitati sa ne trimiteti cererea dumneavoastra.Inapoi

Nu aveti produse in cos
Intrebari frecvente

  •  
Mai multe intrebari...

 


Distribuim exclusiv in Romania filtre si purificatoare de apa marca Puri Optima.
Livram in 24 de ore in: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaut, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj,Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj,Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea